Recycling is de basis

Het ROwat kunststof beschoeiingssysteem is gemaakt van 100% gerecycled PE (polyethyleen) en PP (polypropyleen). Dankzij de nieuwste technieken kan het kunststof na vele jaren gebruik opnieuw gerecycled worden. Wel zo vriendelijk voor het milieu!

Sterk en licht

Met een minimum aan materiaal heeft ROwat kunststof beschoeiing een optimale sterkte- gewichtsverhouding. Dit komt door de gegolfde vorm. De naaldhouten palen zijn voorzien van een fabrieksmatig omspoten kunststof kop. Hierdoor komt het hout niet in aanraking met zuurstof. En blijft de beschoeiing vrij van rot.

Eenvoudig te plaatsen

ROwat kunststof beschoeiing is eenvoudig te plaatsen. De schotten worden geleverd in lengten van 1,40m. Daardoor zijn er minder palen nodig (h.o.h. 0,70m.) en kan de beschoeiing snel geplaatst worden. Met een heimuts als hulpstuk worden de palen perfect gepositioneerd.

ROwat en het milieu

ROwat kunststof beschoeiing voldoet aan strenge milieueisen. Zo zijn de naaldhouten palen afkomstig uit een duurzaam beheerd Europees bos (met PEFC Chain of Custody Certificering). De producent gebruikt 100% groene energie, is lid van de Federatie van Bedrijven voor Milieubeheer (FEBEM) en van Plastic Recyclers Europe.

Lees hieronder meer over ROwat Kunststof Beschoeiing en de mogelijkheden: