Heeft u een vraag over ROwat kunststof beschoeiing?

Bekijk hieronder onze antwoorden op veel gestelde vragen. Staat het antwoord op uw vraag er niet bij? Of wilt u telefonisch advies? Neem gerust contact met ons op!

ROwat beschoeiing is deels gemaakt van hout. Kan dat hout gaan rotten?

Nee. De naaldhouten palen gaan niet rotten onder water omdat ze niet in aanraking komen met zuurstof. Boven water wordt het hout beschermd door de kunststof omhulling.

Van welk materiaal is de kunststof beschoeiing gemaakt?

De beschoeiingsschotten zijn gemaakt van donkergekleurd gerecycled PE (polyethyleen). De palen zijn van hout met een omspoten kunststof kop van ca. 1 meter aan de bovenzijde.

Wat is de levensduur van ROwat beschoeiing?

De levensduur van ROwat beschoeiing is minstens 50 jaar.

Kan ROwat beschoeiing ook voor andere toepassingen  gebruikt worden?

Ja, ROwat beschoeiing kan b.v. ook toegepast worden als plantenbak, grondkering, faunakering, zandbak, scooterkering, faunageleiding, etc.

Moet ROwat kunststof beschoeiing aan de bovenzijde worden afgewerkt?

Nee, aan de bovenzijde van het schot is een deksloof geïntegreerd. Er zijn wel verschillende mogelijkheden om de afwerking van de beschoeiing te verfraaien.

Kan ROwat beschoeiing verankerd worden?

Rowat beschoeiing kan verankerd worden. Vaak kan verandering worden voorkomen door de paalafstand te verkleinen van 70 cm. naar ca. 45 cm. KWT heeft 2 verankeringssystemen in haar programma.

KWT levert ROwat kunststof beschoeiing. Plaatst KWT de beschoeiing ook?

KWT Waterbeheersing kent vele aannemers die met ROwat werken. Afhankelijk van de locatie van uw project kan KWT u in contact brengen met een aannemer.

Staat uw vraag er niet bij, neem dan contact met ons op door op meer informatie te klikken.

Lees meer over ROwat Kunststof Beschoeiing