ROwat kunststof beschoeiing en ROwat kunststof damwanden worden geleverd door Bergschenhoek Civiele Techniek (BCT). BCT heeft een historie in de GWW-sector sinds 1919. We zijn als familiebedrijf op internationale schaal actief vanuit Bergschenhoek (Zuid-Holland).

Duurzaamheid hoog in het vaandel
BCT streeft naar een duurzaam gebruik van grondstoffen. Al onze producten kenmerken zich door efficiënt materiaal gebruik, recyclebaarheid en lange levensduur. BCT is gecertificeerd volgens ISO 9001-2015, CO2-bewust Certificaat Niveau 3, VCA** en diverse productcertificaten, zoals KOMO-keur, CE en LCA’ .

CO₂-uitstoot en footprint
Sinds 2012 is BCT in het bezit van het CO2-bewust Certificaat Niveau 3 van de CO₂-Prestatieladder. De CO₂-Prestatieladder stimuleert bewust handelen in de eigen bedrijfsvoering en bij de uitvoering van projecten. Het gaat daarbij om onder meer om energiebesparing, efficiënt materiaal gebruik en gebruik van duurzame energie.

BCT heeft haar CO₂-footprint sinds 2010 al met 70% verminderd. We bereikten dit door vergroening van het leasewagenpark, het gebruik van groene stroom, bewuster omgaan met energie, en het gebruik van energiezuinige verlichting. De rapportage en onze doelstelling op het gebied van CO₂-uitstoot is openbaar via onze website, maar ook via www.duurzameleverancier.nl en www.SKAO.nl.

Lees meer over ons!